ARVONNAN SÄÄNNÖT

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Kylpytynnyri.net, Vekkuli Production Oy (2315664-9) Vehmaantie 605, 23100 Mynämäki

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt. Kilpailuun eivät kuitenkaan saa osallistua Vekkuli Production Oy:n eikä näiden omistuksessa kokonaan tai osittain olevien yritysten sekä kilpailun suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunta eivätkä heidän perheenjäsenensä.

OSALLISTUMISAIKA

Osallistumisaika on 25.3.-31.5.2014. Palkinto arvotaan 31.5.2014. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä osallistumisajan päättymiseen jälkeen. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.

KUINKA OSALLISTUA ARVONTAAN

Arvontaan voi osallistua Kylpytynnyri.net Facebook sivulla osoitteessa: www.facebook.com/kylpytynnyri.net.

EI OSTOPAKKOA.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

PALKINTO

Palkintona on kylpytynnyri PLW1900CULT, arvo 1990,00 euroa, vapaasti varastossamme Sastamalassa. Palkinto ei sisällä lisävarusteita.  Arvonta suoritetaan 31.5.2014

PALKINTOON LIITTYVÄT RAJOITTEET JA VOITTAJAN VASTUU

Tavaralahjat toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin. Lahjan saaja vastaa kaikista muista lahjan käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Lahjaa ei voi vaihtaa tavaraan tai muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa force majeur -tapauksista. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat lahjojen lunastamiseen vanhempiensa kirjallisen luvan. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

VEROT

Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainituista palkinnoista aiheutuvat mahdolliset verot. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA

Kaikki arvontaa osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Kylpytynnyri.net PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MUUTTAA SÄÄNTÖJÄ.

 

 

Copyright Vekkuli Production Oy 2014.       Kylpytynnyri.net Infopuhelin 050-552 5067.